O nas

Absolute Read aplikacija je programska rešitev, izdelana v Sloveniji.

Vredni zaupanja

Izkušnje

Profesionalnost

O nas

Podjetje Absolute Read d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2010 z namenom razviti sistemsko rešitev, ki bo omogočala avtomatiziran prenos podatkov s papirja v računalnik. Hkrati smo si zadali cilj ustvariti standard, ki bo združljiv med vsemi podjetji, ne glede na to, katero poslovno aplikacijo uporabljajo. Vzporedno z razvojem rešitve smo se osredotočili na uporabnike in uspelo nam je razviti sistem, ki je enostaven, učinkovit in preprost za vse uporabnike, tudi tiste, ki se ne srečujejo vsakodnevno z računalnikom.

Let delovanja

Dokumentov v AR Oblaku

Zadovoljnih partnerjev

Absolute Read

Glede na zastavljene cilje in izzive smo razvili oblačni sistem prenosa podatkov. Tak način prenosa dokumentov je namenjen tistim, ki ne želijo izgubljati časa z ročnim vnašanjem podatkov v računalnik in kasnejšim zamudnim iskanjem napak. Celotna vsebina dokumenta se le z enim klikom prenese v računalniški sistem.

Absolute Read je nov standard za identifikacijo in prenos dokumentov. Absolute Read vam izdajno listino (npr. dobavnico, sprejemnico, račun, …) opremi z identifikacijsko kodo, ki vsebuje celotno vsebino dokumenta. S to kodo kasneje vsebino z enim samim klikom prenesemo v vaš računalnik.

Izjave naših partnerjev 

{

V našem hotelu vsak dan prejmemo veliko število dobavnic in računov. Pred uporabo programa Absolute Read smo vse dokumente vnašali v sistem ročno, kar nam je vzelo veliko časa. Sedaj ko uporabljamo programsko rešitev Absolute Read lahko dobavnice vnesemo v naš sistem le z enim klikom, kar pomeni prihranek časa in natančnost vnosa podatkov. Naše računovodstvo se tako lahko posveti ostalemu delu bolj učinkovito.

{
0
Gregor Erbežnik
Vodja prodaje M hotel
{

Absolute Read d.o.o. je partner, ki zagotavlja visok nivo storitve. Odlikuje ga profesionalni pristop in pripravljenost prilagajanja našim potrebam. Navdušili so nas s preprosto aplikacijo, s pomočjo katere skupaj olajšamo poslovanje našim strankam.

{
0
Marko Mugerle
Direktor MAOP d.o.o.
{

Naši kupci so bili izjemno zadovoljni, ko smo pričeli s pošiljanjem dobavnic v Absolute Read oblak. S tem smo jim omogočili, da ne izgubljajo več časa z ročnim vnosom, saj se vse postavke prenesejo v sistem le z enim klikom.

{
0
Aleš Grbec
Direktor FIN-TUN d.o.o.
{

Dnevno prejmemo veliko število dokumentov, ki jih je potrebno za ažurno evidenco vodenja zalog in nemoteno poslovanje redno vnašati v računovodski program. Z namenom optimizacije dela in stroškov smo se pred leti odločili za investicijo v aplikacijo Absolute Read, ki nam na dnevni bazi prihrani veliko dragocenega časa. A aplikacija poskrbi za hiter prenos podatkov, s tem pa se izognemo pogostim napakam, do katerih je prihajalo pri ročnem prepisovanju. Z aplikacijo Absolute Read in njeno priročnostjo smo pri Jezeršek gostinstvu nadvse zadovoljni.

{
0
Mitja Balažic
Vodja nabave JEZERŠEK GOSTINSTVO d.o.o.
{Podjetje Absolute Read nam je omogočilo, da smo se s pomočjo njihove aplikacije lažje reorganizirali ter hkrati omogočili našim zaposlenim lažje delovanje na področju vnosa dokumentov.{
0
Simona Uršič
Vodja marketinga MARCHE GOSTINSTVO d.o.o.

Aktualno

 

Novi partnerji

 

 

Vsak dan se nam pridružujejo novi in novi partnerji, ki omogočajo pošiljanje in/ali prejemanje dokumentov iz AR Oblaka.

 

 

  • Domača peka d.o.o. 
  • Engrotuš d.o.o.
  • Mlekarstvo Podjed d.o.o.
  • Panel d.o.o.
  • Kulinarika, Karim Medjadi s.p.

Kdo smo

Naša ekipa

Info

Pisarna

+386 59 031 623
[email protected]

Gašper Žitko

Za uporabnike

+386 41 256 714
[email protected]

Jure Levičar

Za dobavitelje/razvijalce

+386 41 521 175
[email protected]

Absolute Read d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393 
1000 Ljubljana 

Kontaktirajte nas 

odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času  

+386(0) 59 03 16 23

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana

Pon - Pet: 8:00-15:00