Gregor Erbežnik

V našem hotelu vsak dan prejmemo veliko število dobavnic in računov. Pred uporabo programa Absolute Read smo vse dokumente vnašali v sistem ročno, kar nam je vzelo veliko časa. Sedaj ko uporabljamo programsko rešitev Absolute Read lahko dobavnice vnesemo v naš sistem...

Marko Mugerle

Absolute Read d.o.o. je partner, ki zagotavlja visok nivo storitve. Odlikuje ga profesionalni pristop in pripravljenost prilagajanja našim potrebam. Navdušili so nas s preprosto aplikacijo, s pomočjo katere skupaj olajšamo poslovanje našim strankam.

Aleš Grbec

Naši kupci so bili izjemno zadovoljni, ko smo pričeli s pošiljanjem dobavnic v Absolute Read oblak. S tem smo jim omogočili, da ne izgubljajo več časa z ročnim vnosom, saj se vse postavke prenesejo v sistem le z enim klikom.

Mitja Balažic

Dnevno prejmemo veliko število dokumentov, ki jih je potrebno za ažurno evidenco vodenja zalog in nemoteno poslovanje redno vnašati v računovodski program. Z namenom optimizacije dela in stroškov smo se pred leti odločili za investicijo v aplikacijo Absolute Read, ki...

Simona Uršič

Podjetje Absolute Read nam je omogočilo, da smo se s pomočjo njihove aplikacije lažje reorganizirali ter hkrati omogočili našim zaposlenim lažje delovanje na področju vnosa dokumentov.